Ontzorging in vermogensbeheer

BlankevoortConsulting-klein-51

Maarten Blankevoort

Ik heb 10 jaar gewerkt als fiduciair manager/account CIO bij Kempen Capital Management. Daarvoor ben ik als projectmanager en consultant actief geweest.

Als account CIO was ik verantwoordelijk voor de advisering aan verschillende pensioenfondsen en heb ik vele projecten begeleid met betrekking tot nieuwe regelgeving,  custodytransities, ontwikkeling van nieuwe dienstverlening (o.a. rapportages) en het ontwikkelen van beleggingsbeleid (o.a. investment cases).

Inmiddels ben ik zelfstandig consultant en zet ik mijn kennis en ervaring in om vergelijkbare diensten aan pensioenfondsen en vermogensbeheerders te bieden. Vanuit mijn eerdere werkzaamheden heb ik veel ervaring met het opstellen van notities, beleidsstukken en presentaties en het ontwikkelen van nieuwe rapportages of diensten.

Na 15 jaar van vaste dienstverbanden vind ik het prachtig om een grote verscheidenheid aan pensioenfondsen en vermogensbeheerders te helpen bij hun beleggingsuitdagingen. Zowel strategisch vanaf de zijlijn of hands-on in de praktijk.

Nader kennismaken?

Testimonials

'Maarten heeft een grote inhoudelijke kennis van het beleggen in de context van een pensioenfonds'.

Hans de Ruiter
CIO Stichting Pensioenfonds TNO

'Een waardevolle breed ontwikkelde strategische investment professional, zo zou ik Maarten Blankevoort omschrijven.'

Pieter Westland
Hoofd beleggingsstrategie Blue Sky Group